Innehåller annonslänkar

Samla lån med det bästa samlingslånet 2020

Samla lån med ett samlingslån kan göra ett underverk för din ekonomi. Det du gör är att ta ett lån med billigare ränta är vad du har på dina övriga lån och sedan samlar du dom i ett så kallat samlingslån. Och i det här testet så testar vi helt enkelt samlingslån så du ska kunna hitta det bästa samlingslånet just nu.

Bästa samlingslånet

Bästa samlingslånet är just nu ett Lendo som ägs av samma ägare som bland annat äger Aftonbladet och Blocket. Så varför är dom då det? Jo det är en av de äldsta låneförmedlarna i Sverige som startade reda 2007. Sedan dess har dom vuxit till en av de största låneförmedlarna också. Och vad är det för lån dom jämför då? Jo privatlån som du kan använda som samlingslån. Ett samlingslån är ett vanligt privatlån där du inte lämnar något i pant för att få låna.

Billigaste samlingslånet

Billigaste samlingslånet är det privatlånet som har billigaste effektiva räntan. Det är som sagt viktigt att du förstår det. Och att den effektiva räntan på samma lån kan skilja sig från din väns lån och ditt eget. Privatlån sätts nästan alltid individuellt där räntan är högre om långivaren anser att det är större risk att låna ut pengar till dig och lägre ränta om de inte behömmer risken som lika stor.