Jämför hemförsäkring – Bästa hemförsäkringen

Jämför hemförsäkring – Bästa hemförsäkringen är vårat bidrag till att hitta den bästa försäkringen för ditt hem. Det vi gör är att vi listar olika försäkringar och sedan lägger in så mycket info som möjligt så du ska kunna jämföra själv. För fokus ligger på att lära dig vad du ska jämföra så du enkelt ska kunna se den bästa hemförsäkringen för dig.

Bäst i test av försäkringsbolag

Bäst i test försäkringsbolag har tagit fram dom försäkringsbolag som vi tror är Sveriges absolut bästa försäkringsbolag. Så hur har vi kommit fram till det frågar du då så klart. Jo med hjälp av data. Alltså inte data som i dator du sitter och läser det här på utan data som i statistik. Vi har scannat av nätet och tidningar efter vilka försäkringsbolag som dom tycker är dom bästa efter sina test.

Bästa hemförsäkringen 2021

Bästa hemförsäkringen är målet att hitta i den här guiden. Och vi försöker vara så tydliga som möjligt med hur vi kommer fram till det också. Så du själv kan avgöra om du tycker det är ett bra sätt att ta fram det bästa alternativet eller inte.

Vi har lagt upp dom i en topplista för 2021

Till det har vi sedan skapat en topplista där du som besökare kan läsa och lämna omdöme om alla försäkringsbolag. Och sedan sorteras topplistan efter vilket försäkringsbolag flest väljer att teckna en försäkring hos efter ha besökt våra guider om försäkringar. Utöver det har vi även våra egna recensioner om alla försäkringsbolag. Det gör att vi tror vi har dom bästa testen av alla. Dom mest pricksäkra av alla.

  • Moderna försäkringar
  • ICA Försäkring
  • Folksam (bästa hemförsäkringen enligt Konsumenternas)