Bästa kontorsstolen 2020

Bästa kontorsstolen tar vi fram precis som med dom andra testen. Det vill säga genom att samla in data och sammanfatta det i ett test. Och det uppdaterar vi sedan flera gånger om året. Så det alltid ska vara så pass bra att du hittar en stol och blir nöjd med den.

Bäst i test av Kontorsstolar

Kontorsstol bäst i test är ett test där vi letar och finkammat hela Sverige på olika bäst i test av kontorsstolar. Visar kan vi citera och vissa får vi inte göra det för. Men vi har statistiken och tagit fram dom 3 bästa stolarna från alla test vi gått igenom. Steg två har sedan varit att gå igenom försäljningsstatistik från olika butiker som säljer kontorsstolar. Där har vi sedan tagit reda på omdöme och betyg på dom populäraste stolarna och tagit fram dom som köparna tycker är dom bästa. Där stöter vi ofta på samma stolar som i bäst i testen. Men vi anser att vi har den absolut bäst listan över kontorsstolar bara genom att göra så här.

Så tycker våra besökare

Men vi stannar inte där utan vi lägger ut alla stolarna på Konsumentsidan och så kan våra besökare säga vad dom tycker genom att lämna omdöme och betyg på dom. Dessutom skapar vi en topplista där våra besökare hjälper oss visa vilken stol dom oftast köper efter ha besökt våra guider om kontorsstolar. Då har vi alltså en topplista framtagen av oss manuellt som sedan våra besökare hjälp oss att sortera. Genom att göra så här så tror vi att vi tillsammans kan hitta den bästa kontorsstolen. Och det bästa är att den hela tiden är uppdaterad med hjälp av varje ny besökare. Och hur fler som läser våra guider desto bättre blir dom.

Skön kontorsstolen

Skön kontorsstol, hur ska man hitta en kontorsstol som verkligen är skön? Det var en av frågorna vi ställde oss när vi gjorde vårt bäst i test av Kontorsstolar. Vi har ut den tagit fram den stolen som får mest omdöme och betyg om att den är skön. Alltså inget om hur den ser ut eller vad den kostar. Utan här försöker vi bara ta fram dom 3 bästa kontorsstolarna efter hur sköna dom är. Jag har skrivit i ordning alla sidorna om stolar idag så du kan titta in under det i kategorin för att se data vi samlat ihop om detta och som vi presenterat där.