Bästa Attefallshuset 2021

Bästa attefallshuset är en guide där vi tagit fram dom bästa huset i olika kategorier. För det beror ju lite på vad man är ute efter. Om det är det bästa billigaste huset som man bygger ihop själv med byggsats eller om det är det med bäst planlösning. Eller bäst alla kategorier. Eftersom våra besökare söker efter olika typer så har vi delat in det i så många kategorier som möjligt. Och det vi gjort är alltså att gå igenom olika bäst i test och sedan ta ut våra egna favoriter från dessa. Till det lägger vi till omdömen och betyg och försäljningsstatistik senaste tiden. Så våra besökare enkelt ska kunna hitta ett som är bäst för just dom.

Attefallshus – Testvinnare 2021

Det är är våran testvinnare som vi fått fram genom att gå igenom test, omdömen och betyg samt försäljningsstatistik. Det är deras populäraste attefallshus i skrivande stund och det kan du se genom att gå in här och se vilka som är populärast just nu. Stugan är från Baseco och är utmärkt som kundfavorit på Byggmax hemsida. Den är 25 m2 och heter alltså Nyby. Det har en öppen planlösning med loft. Vilket vi ser är det allra populäraste bland alla mest sålda.

Byggmax Attefallshus Nyby Baseco
Våran testvinnare är från Byggmax och det är ett Attefallshus som heter Nyby Baseco.

Attefallshus utan bygglov?

Ja hur är det egentligen med bygglov vad gäller attefallshus då? Jo i detaljplanerat område får du alltså bygga en 25 kvm stor stuga helt utan byggnadslov. Men viktigt att veta är att med attefallsreglerna så krävs det en bygganmälan till kommunens byggnadsnämnd. Då det är viktigt att du fråga din kommun vad som gäller för just dig eller er.

1 svar på ”Bästa Attefallshuset 2021”

Kommentarer är stängda.