Bästa ansiktskrämen 2020

Bästa ansiktskrämen 2019 har vi tagit fram genom att scanna nätet på tester av ansiktskräm som är är gjorda i år och 2018. Av dom har vi sedan tagit reda på försäljningsstatistik och omdömen och betyg. Sedan har vi tagit fram dom bästa i en enkel lista där vi sammanfattar dom. Kom dock ihåg att en kräm som är testvinnare för någon kan vara mindre bra för någon annan. Så se till att du läser sammanfattningarna för att se vilken som passar dig och din hud bäst.

Så går vårt bäst i test av ansiktskräm till

Steg fyra är att lista dom i en topplista som hela tiden sorteras efter vilken ansiktskräm som är populärast hos våra besökare. Med våran unika position med så många trogna besökare så ger det en väldigt bra bild över vilken ansiktskräm som är bäst tycker vi. Vi tycker vårt bäst i test är det absolut bästa och mest pricksäkra på det här sättet. Vi har en lista på dom 10 bästa totalt och sedan har vi tagit ut den bästa budget och den bästa prisvärda och sedan den bästa premium. Budget är upp till 300kr, prisvärd är 300kr-700kr och premium är all ovanför 700kr.

Bäst i test ansiktskräm

Bäst i test ansiktskräm är ett test där redaktionen på Konsumentsidan.se har scannat Internet och tidningar på bäst i test. Där har vi sedan tagit ut dom bästa och sedan har vi gått vidare till steg två där vi samlar in statistik från topplistorna från butiker som säljer ansiktskräm. Där tittar vi på vilken ansiktskräm flest köper och vilken kunderna verkar vara mest nöjd med utifrån vilken dom lämnar bäst omdöme och betyg på. Sedan går vi vidare till steg tre där vi skapar en topplista över dessa för våra besökare där våra besökare får säga vad dom tycker genom att lämna omdöme och betyg. Till det skriver vi även våra egna recensioner om alla ansiktskrämer.